Over ons

Vloerenbedrijf

Huisman Vloerenbedrijf B.V. is een familiebedrijf dat in 1948 is opgericht in 's-Hertogenbosch, waar we nog steeds gehuisvest zijn. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met zandcementdekvloeren, anhydriet gebonden gietvloeren, egalisatievloeren, woonbeton- en bedrijfsvloeren.

In 2001 heeft de 3de generatie van de familie Huisman het bedrijf overgenomen. De familieopvolgingen hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf een lang bestaansrecht, grote naamsbekendheid en een enorme ervaring heeft opgebouwd in de vloerenwereld. Kortom bent u op zoek naar een eerlijk solide, degelijk en duurzaam vloerenbedrijf dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact opnemen

Meer over ons

Het bedrijf is VCA* gecertificeerd; wat inhoudt dat wij voldoen aan de veiligheidseisen die door de meeste van onze opdrachtgevers wordt geëist. Ook zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven ( NOA ), die de belangen behartigd van onze sector. Een onderdeel in deze is de NOA-Afbouwgarantie; hetgeen staat voor de garantie van echt vakwerk en betrouwbaarheid voor elke consument. Ten slotte maar zeker niet onbelangrijk voor de toekomst is, dat wij een geregistreerd erkend leerbedrijf zijn en dan ook bevoegd zijn leerlingen op te leiden in een samenwerkingsverband met een vakschool.

Uit de oude doos

Uit de oude doos

3de generatie

3de generatie

 

 

 

 

 

 

 

Kort gezegd werken we voor bedrijven en consumenten, zijn ingericht voor kleine en grote projecten, staan voor kwaliteit, veiligheid, service en nakomen van gemaakte afspraken met de betrokken partijen.

Offerte?

Heb je specifieke wensen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact

met ons op

Heb je vragen of wil je graag snel met ons in contact komen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×